1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Δ/νση Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

 • Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2015-16

  Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νεα σχολική χρονιά. Στις 08:30 το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε χαρούμενες φωνέςαπό τους μαθητές τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου μας.

  Τους σχολείο μας τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ, που τέλεσε τον αγιασμό, συνοδευόμενος από ιερείς της Μητρόπολης και του ναού των Αγίων Αναργύρων. Απευθυνόμενος στους μαθητές τους συμβούλεψε να αγαπούν το σχολείο τους και τους ευχήθηκε  κουράγιο και δύναμη.

  Το λόγο μετά πήρε ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου μας κος Τσομπάνογλου Φώτιος ο οποίος αφού ευχήθηκε στους μαθητές και ιδιαίτερα στα πρωτάκια μας καλή χρονιά, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος μας θα κάνει τα πάντα για να μη λείψει τίποτε από τα σχολεία μας.

  Έπειτα το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κα Τσομπανίδου Γεωργία για να δώσει και εκείνη με τη σειρά της τις ευχές του συλλόγου για τη νέα σχολική χρονιά.

  Τέλος το λόγο πήρε ο διευθυντής του σχολείου μας κος Λεωνίδας Τσούρμας που ολοκλήρωσε με ευχές μα και με τις απαραίτητες οδηγίες για τους μαθητές μας.

  Καλή σχολική χρονιά

   

  agiasmos2015

  agiasmos

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική